Energijske točke

Slovenija ima osem geografsko bolj ali manj zaključenih pokrajin, ki so tudi zgodovinsko utemeljene
in splošno uveljavljene: Primorska, Notranjska, Gorenjska, Dolenjska, Bela krajina, Koroška,
Štajerska, Prekmurje.

energ01Kraj, ki sem ga danes odkril, zagotovo sodi med kotičke naše prelepe Slovenije, kamor se je vredno vračati. Nadvse je primeren za različne rekreativne dejavnosti, sprehode v naravi in uživanje v prelepem razgledu. Kot ustvarjen za popoldanske družinske izlete. Govorim o Trbojskem jezeru, katerega lokacija je razvidna iz prispevka na povezavi.

Po naravi sem zmeren realist, kar pomeni, da me je precej težko prepričati, da bi verjel v nekaj, kar ni ravno empirično dokazljivo. Vsekakor pa verjamem v obstoj energije ter v (ne)omejenost človeškega uma. Tako in drugačno energijo čutim na vsakem koraku, vsak dan pa sem priča tudi človeškim reakcijam, ki bi jih težko opredelil kot racionalne. To potrjuje tezo, da naš zavestni um v glavnem reagira na podlagi nakopičenih podzavestnih vzorcev in le razumevanje tega procesa nas pripelje do potrebe, da začnemo delati na sebi in na plemenitenju naših odzivov.

energ03

energ02

Po drugi strani pa naj bi človek posedoval stoodstotni spomin, kar pomeni, da je vse kar smo v življenju videli, slišali, izkusili, … vse je shranjeno v naši podzavesti. Naš zavestni um pa je omejen le na tiste povezave, ki so bile na tak ali drugačen način ustvarjene, vse ostalo ostaja v podzavesti in nam ni dosegljivo.

Torej, kakorkoli se do teh energijskih točk opredelim – podzavest je sprejela določene pozitivne informacije in to mi v življenju ne more škoditi. Lahko pa mi škodi gledanje raznih informativnih oddaj na TV, zato se jim že nekaj let zavestno odpovedujem …

Zdaj lahko ob fotografijah svoje energetske centre napolnite tudi doma. A v naravi deluje to neprimerno bolj, lahko mi verjamete …

energ5

energ4

energ3

energ2

 

Comments are closed.